Bedrukking

Een bedrukte Powerbank met uw bedrijfslogo is een uniek relatiegeschenk / reclamemiddel. Een powerbank is een zeer handige en nuttige gadget die dagelijks en op veel openbare plekken gebruikt zal worden, hierdoor komen er veel mensen in aanraking met uw bedrijfslogo. Daarnaast is de powerbank een zeer dankbaar geschenk om aan uw medewerkers of relaties te geven.

banner_pagina_productinformatie_powerbank_bedrukken

Powerbank bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst

Er zijn diverse mogelijkheden om een powerbank te bedrukken / personaliseren. De meest voorkomende manier is het bedrukken van uw logo op de powerbank, maar ook een eigen verpakking is dit mogelijk. Wij werken samen met een drukker die gespecialiseerd is in het bedrukken van powerbanks en al vele opdrachten voor Timport verwerkt heeft.

Er zijn verschillende manieren om een powerbank te bedrukken. Standaard kunt u kiezen voor zeefdruk wat een goede kwaliteit en duurzaamheid oplevert voor een goede prijs. Een andere mogelijkheid is het kiezen voor het lazeren van uw logo of tekst, deze mogelijkheid kunt u exclusief bij ons vinden en geeft u een prima bedrukking tegen ontzettend lage prijzen (voor nog geen 15 cent per stuk). Deze vorm van bedrukking is krasvast en zal dus niet vervagen, ook niet na veel en intensief gebruik van de powerbank. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om stickers op maat te maken voor uw Powerbank of verpakking. Dit is een van de goedkoopste en snelste manieren die wij kunnen bieden voor u.

banner-bedrukt-smal